Grote garageverkoop in Enumatil tijdens open Monumentendag

ENUMATIL – Zaterdag 12 september aanstaande is er een grote garageverkoop in het mooie Enumatil. Het dorp opent de garages vanaf 11 uur! Op deze dag zullen meer dan 25 adressen hun garages openstellen voor publiek. Hierin zullen allerlei zaken worden aangeboden voor vriendelijke prijzen.

Plattegronden met daarop de deelnemende adressen zijn te verkrijgen in de molen, waar Dorpsbelangen vertegenwoordigd zal zijn en waar u een kopje koffie en andere versnaperingen kunt kopen.

De deelnemende adressen kan u herkennen aan de Enumatilster vlag en de versieringen die buiten zullen hangen. Schroom niet en struun heerlijk rond in ons gezellige dorp dat deze dag geheel in het teken staat van kopen en verkopen.

Rond 16.00 uur zullen de verkopers de garages sluiten. Om alvast in de stemming te komen, u kunt ons opzoeken op Facebook (evenement, op struun in Enumatil). Meer informatie is tevens te vinden op www.enumatil.eu.

Omdat het deze dag ook open monumenten dag is, is de molen toegankelijk voor publiek. Neemt u gerust een kijkje binnen in dit prachtige oude stuk erfgoed. Op de 2e verdieping is een fototentoonstelling van het dorp Enumatil. Ook is één van de molenaar aanwezig die u van alles kan vertellen over dit imposante bouwwerk.

Foto: Google Maps

   
Back to top button