Voorronde KNVB Straatvoetbal in Leek

LEEK – Voorronde KNVB Straatvoetbal in Leek, er is nog plaats voor enkele E en F teams! Het KNVB 4×4 Straatvoetbaltoernooi gaat weer van start, de landelijke finaledag is op 29 juni in Amsterdam.Ook in Leek wordt een voorronde gehouden waaraan iedereen mee kan doen. Je hoeft dus geen lid te zijn van een vereniging, mag natuurlijk wel.

De KNVB wil op die manier zoveel mogelijk kinderen in contact brengen met de voetbalsport en gelegenheid geven om mee te doen aan een voetbaltoernooi.

Er zijn 3 leeftijdscategorien, geboren in 2000 en 2001, geboren in 2002 en 2003 en geboren in 2004 of later. Jongere kinderen mogen zich aanmelden voor een oudere leeftijdscategorie, andersom niet. De voorronde in Leek is op maandag 18 februari in de Rodenburghal op Sportpark Rodenburg. Het toernooi begint om 10.00 uur en de deelnamekosten bedragen €. 10,00 per team van maximaal 5 kinderen.

Kinderen die mee willen doen kunnen een inschrijfformulier door hun ouders laten opvragen via [email protected] Contactpersoon voor Leek is dhr. Steven Peper, tel: 06 – 54 334 841.

Algemene informatie over het KNVB 4×4 Straatvoetbaltoernooi is te vinden op KNVB Straatvoetbal.

Straatvoetbal Leek

Back to top button