60-jarig huwelijksjubileum voor echtpaar Heemstra-Siebe

TOLBERT – Op 5 september vieren Anne (84) en Hennie (81) Heemstra-Siebe, dat zij elkaar 60 jaar geleden trouw beloofden. Zij startten hun huwelijk in Sappemeer en wonen nu al weer 28 jaar, met veel plezier, op hun mooie plekje aan het Schoollaantje 1 in Tolbert.

In zijn werkzame leven is de heer Heemstra kraanmachinist, bus- en vrachtwagenchauffeur geweest. Daarna heeft hij 25 jaar als vrijwilliger maaltijden rondgebracht, voor Tafeltje Dekje, waardoor hij bij veel mensen wel over de vloer is geweest. Mevrouw Heemstra heeft naast haar werk in het gezin en voor de kinderen, overal wel hand- en spandiensten verricht. De deur stond altijd open en iedereen kon bij hen terecht voor een luisterend oor, een maaltijd, oppas of onderdak. Hun gezondheid is nog goed, op wat ouderdomskwalen na. Als het kan, zijn ze nog elke dag buiten, hij op de fiets, aan het werk of lezend in een boek. Zij druk bezig om weer een pop van gebreide kleren te voorzien, die, samen met truien, sokken en handschoenen, naar een weeshuis in het buitenland gaan.

Samen hebben zij 3 kinderen gekregen, 15 kleinkinderen en inmiddels is het 10e achterkleinkind al op komst. Elke dag genieten ze dankbaar van elkaar, hun nageslacht en van de vele zegeningen die zij in hun leven ontvangen.

Burgemeester Hoekstra feliciteert het echtpaar op 2 september 2016 om 15.00 uur.

   
Back to top button