Twee auto’s betrokken bij ongeval op kruising Hoofddiep/Jonkersvaart Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – Zaterdagmorgen rond de klok van half elf zijn er bij de kruising Hoofddiep met het Jonkersvaart twee auto’s op elkaar gebotst. De groene auto moet door onbekende oorzaak stoppen op de weg en vervolgens is de witte auto komende uit de richting van Leek achterop de auto gereden. 

Voor de beide bestuurders die toch wat letsel hadden gekregen na de botsing zijn twee ambulances ter plaatse gekomen om de bestuurders te onderzoeken. Eén van de personen is meegenomen naar het ziekenhuis in Groningen. De andere bestuurder hoefde niet voor controle naar het ziekenhuis. De ter plaatse gekomen collega’s van de VOA (Verkeersongevallen analyse) hebben het ongeval in kaart gebracht. De beschadigde voertuigen zijn afgesleept door bergingsbedrijf Collewijn.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl & Zwaantje de Jong 112Marum.nl

 

 

   .
Back to top button