Donatie 100 entreekaarten voor Familiepark Nienoord

LEEK – Landgoed Nienoord doneert in samenwerking met Jochum Vervat 100 kaartjes voor Familiepark Nienoord. Jochum Vervat heeft deze geldprijs gewonnen bij zijn werkgever Vermilion Energy door middel van een fotowedstrijd.

Hij heeft besloten dit bedrag te willen doneren aan Stiching Noordermaat, locatie Leek, zodat kinderen iets leuks kunnen doen deze zomer. Toen Landgoed Nienoord dit hoorde besloot de organisatie ook een steentje bij te dragen door extra kaarten te doneren. Margreeth van Eeden van Stichting Noordermaat heeft op 9 juli de kaarten in ontvangst genomen die verdeeld worden over 20 gezinnen met kleine kinderen zodat die komende zomer een leuk uitje voor de boeg hebben. Kinderen kunnen heerlijk spelen, klimmen en klauteren op Familiepark Nienoord.

Stichting Noordermaat is een maatschappelijke werkinstelling die zich inzet in de vier Westerkwartier gemeenten en Haren, Assen en Midden Drenthe, Tynaarlo en Noordenveld.

Back to top button