Trauma inzet in centrum Leek na gevallen ligfietser

LEEK – Bij een eenzijdig ongeval op de Bosweg in Leek is vanmiddag een ligfietser gewond geraakt. De man kwam door nog onduidelijke reden met de wielen van de fiets op een schuine stoeprand terecht. De fiets kantelde vervolgens, waarbij de man met zijn hoofd hard op de straat kwam.

Ter plaatse gekomen ambulance personeel en het MMT hebben de man geholpen aan zijn verwondingen. Hij is later overgebracht met een hoofdwond naar het UMCG in Groningen. VOA en politie hebben de aanrijding op papier gezet. Het verkeer had enige hinder van het ongeval. De fiets die niet of nauwelijks beschadigd raakte, werd gestald bij een buurtbewoonster.

Het vertrek van de heli trok niet alleen veel kijkers, maar deed ook veel stof opwaaien.

Foto’s: Zwaantje de Jong/112Marum.nl

 

 

Back to top button