Kom uitgebreid spetteren op Landgoed Nienoord

LEEK – Eind juli en begin augustus staat helemaal in teken van water, zowel in het Zwemkasteel als Familiepark Nienoord. Het Zwemkasteel heeft zijn vakantievriend de Pinguïn op bezoek en later in de maand komt er een grote wipe-outbaan in het zwembad te liggen. In het weekend van 2 en 3 augustus kan je ook flink spetteren in het Familiepark!

Familiepark

Op zondag 3 augustus geeft Nieno een groot Spetterfeest in het Familiepark. Je kunt je flink uitleven op de wipe-outbaan (deze is er zaterdag 2 augustus ook al) en er zijn allerlei spelletjes te doen met water, zoals blikschieten, supersoakerstrandballen en wie houdt het bovenwatergevecht het langste vol? Win spetterende, zomerse prijzen!

 

Zwemkasteel

Nieno’s vriend de Pinguïn is nog tot en met vrijdag 1 augustus in het Zwemkasteel en ook de loopmat ligt in het water. Lukt het jou om de overkant te bereiken zonder in het water te vallen?

Van maandag 4 tot en met vrijdag 15 augustus liggen er drie grote wipe-out banen in het water. Het wordt één groot spetterspektakel in het Zwemkasteel.

 

Kortom, neem je supersoaker (en droge kleren) mee en kom spetteren in het Familiepark en/of in het Zwemkasteel! Wil je niks missen? Koop dan een combikaartje voor het Zwemkasteel en het Familiepark van € 10,75.

 

Het complete feestelijke programma van Nieno’s Zomerspelen ziet er zo uit:

t/m vr 1 augustus                           Pinguïn –  Zwemkasteel

zo 3 augustus                                   Spetterfeest – Familiepark

ma 4 t/m vr 15 augustus              Wipe-outbanen – Zwemkasteel
za/zo 9&10 augustus                     Springfeest – Familiepark
zo 17 augustus                                 Telekids Discoshow – Familiepark

 

Voor overige informatie over het zomerprogramma in Zwemkasteel en Familiepark Nienoord kijk op www.landgoednienoord.nl

   .
Back to top button