Het is springen geblazen tijdens Nieno’s Zomerspelen

LEEK – Kom je lekker uitleven in Familiepark en Zwemkasteel Nienoord! Op 9 en 10 augustus  viert Nieno zijn Springfeest in het Familiepark. En alsof dat niet genoeg is, vind je in het Zwemkasteel maarliefst drie grote wipe-outbanen!

Springfeest in het Familiepark

Op zaterdag 9 en zondag 10 augustus kan je flink springen en glijden in het Familiepark. Nieno’s eigen springkussen staat natuurlijk klaar en er zijn ook twee andere spannende springkussens. Je kunt klimmen en klauteren op de grote glijberg in het Sprookjesbos of op avontuur in het Oerwoud springkussen!

 

Wipe-out in het Zwemkasteel

Tot en met vrijdag 15 augustus liggen er op doordeweekse dagen drie grote wipe-out banen in het water; de ZigZagZee, de Waterbal-avonturen-run en de Mega-run-krokodil. Het wordt dus één groot spektakel met als spetterende afsluiter van de zomervakantie in het Zwemkasteel, het Wipe-out discozwemmen op vrijdag 15 augustus van 17.00 tot 21.00 uur!

 

Wil je niks missen? Koop dan een combikaartje voor het Zwemkasteel en het Familiepark voor € 10,75.

 

Het complete feestelijke programma van Nieno’s Zomerspelen ziet er zo uit:

t/m vr 15 augustus                         Wipe-outbanen – Zwemkasteel
za/zo 9&10 augustus                     Springfeest – Familiepark

vr 15 augustus                                  Wipe-out discozwemmen – Zwemkasteel
zo 17 augustus                                 Telekids Discoshow – Familiepark

 

Voor overige informatie over het zomerprogramma in Zwemkasteel en Familiepark Nienoord kijk op www.landgoednienoord.nl

   
Back to top button