REGIO: Jeugdcompetitie dammen zeer spannend

Stockfoto infoleek (heeft u foto's)RODEN – In de jeugdcompetitie van Damclub Roden/Leek is het momenteel redelijk spannend. Favoriet Lars Martens kwam halverwege aan de leiding.

Lars heeft 1 punt voorsprong op Bas van Dijk, die op elke keer één punt verschil gevolgd wordt door Niels Burgler, Martijn Matthezing en Eline van der Vaart. Degene die de  competitie wint speelt uiteindelijk een tweekamp om het clubkampioenschap met meervoudig titelverdediger Ilse Barf.

Jesper Tangemann en Martijn Matthezing uit Leek, en Niels Burgler uit Marum zullen op 16 maart in Hoogeveen namens de damclub Roden/Leek deelnemen aan het Nederlandse kampioenschap. Op 29 en 30 maart speelt Ilse Barf in Groningen de voorronde om het kampioenschap Pupillen Algemeen. En bij de meisjespupillen is Ilse rechtstreeks geplaatst voor de finale in Den Haag.

Redactie

Back to top button