Fietsen en rennen voor KiKa in Leek

LEEK – Zaterdag 27 september worden in Leek-Tolbert 2 sportieve evenementen gehouden waarvan de opbrengst ten goede komt aan Stichting Kinderen Kankervrij. De Spinningmarathon en de Run van Tolbert zijn een initiatief van de speciaal hiervoor vorig jaar opgerichte stichting Leek4KiKa, een initiatief van Wieger Zigterman uit Tolbert.

Hij zet zich al jaren in voor KiKa door ondermeer de Marathon van New York te lopen. De laatste zaterdag in september kunnen inwoners van Leek en omgeving een sportief steentje bijdragen door mee te doen aan de Spinningmarathon in de Rodenburghal of aan de Run van Tolbert (start Oude Zuiderweg tegenover de Rodenburghal).

De Spinningmarathon wordt mede mogelijk gemaakt door Fitclub Rodenburg die hiervoor kosteloos zaalruimte, fietsen en instructeurs beschikbaar stelt. De Run van Tolbert wordt in samenwerking van Volksvermaken Tolbert georganiseerd.

Alle informatie inclusief aanmeldingsformulier is te vinden op www.leek4kika.nl.

Back to top button