Het hele weekend disco als spetterende afsluiting van Nieno’s Zomerspelen

LEEK – Kom je feesten en dansen in het laatste weekend van de zomervakantie op Landgoed Nienoord? Het weekend start met het wipe-out discozwemmen in het Zwemkasteel op vrijdagavond 15 augustus en op zondagmiddag 17 augustus is de bekende Telekids Discoshow weer in het Familiepark als knallende afsluiter.

Telekids Discoshow

Heb je de Telekids Fandag gemist of vond je het zo leuk dat je weer vrolijk wilt zingen, springen en dansen, dan kan je op zondag 17 augustus tussen 12.00 en 15.00 uur meefeesten met de Telekids Discoshow in Familiepark Nienoord.

De Telekids Discoshow is een 3-uur durende show waarin DJ Ricardo de kinderen laat dansen, zingen en springen op de allerleukste muziek. Tijdens de show worden er, naast leuke spelletjes, ook originele Telekids-goodies weggegeven. De speciale Telekids-promomeiden dansen en zingen gezellig mee. Ook worden er foto`s gemaakt die je terug kunt zien op de website van RTL Telekids. De Telekids Discoshow heeft de vrolijke uitstraling die je van Telekids gewend bent.

 

Praktisch

Het is al de derde keer dat de Telekids Discoshow te zien is in Familiepark Nienoord met deze bijzondere kindershow. Het Familiepark is geopend van 09.30 tot 18.00 uur. De Telekids Discoshow is  tussen 12.00-15.00 uur te zien en te horen.

Een entreekaart voor de Telekids Discoshow kost € 9,00. Abonnementhouders betalen op vertoon van hun abonnement € 1,00. Kortingen, andere acties en vrijkaarten zijn niet geldig op zondag 17 augustus.

 

Wipe-out discozwemmen

Vrijdag 15 augustus tussen 17.00 en 21.00 uur hebben we een speciale editie van het discozwemmen ter afsluiting van de zomervakantie. We gaan zoals altijd met de voetjes van de watervloer tijdens het discofeest in Zwemkasteel Nienoord. Én de drie grote wipe-out banen liggen in het water. Kortom, het wordt een heel groot spetterend en swingend feest!

 

Meer informatie vind je op www.landgoednienoord.nl.

Back to top button