Vice Versa 2014 bij Podium Nienoord

LEEK – Vrijdag 22 en zaterdag 23 augustus zal Vice Versa voor de vierde keer los gaan bij Podium Nienoord in Leek. Vice Versa is een festival voor een breed publiek. Vrijdag zal er Hardstyle gedraaid worden door artiesten als Xerenetox, Spirit, Twin Towers, MC Mozhard en de winnaars van de DJ contest.

Aan het einde van de avond ‘G-Town Madness’ (bekend in de regio en ver daarbuiten), zij zullen zorgen voor een knallende afsluiter! Dit jaar op de zaterdagavond ‘Summerdance’ met hits uit de 90’s en 00’s. DJ KICKEN met zijn danseressen en DJ Mark Nauta zullen er een spetterende show van maken!

Beide avonden zijn van 20:00 – 01:00 uur.

Het festival wordt georganiseerd door JoreiEvents en de Oude Ulo/Punt 1 en ondersteund door geweldige vrijwilligers. Voor meer informatie: check Vice Versa op Facebook .

 Op de foto: DJ Mark Nauta

 

Back to top button