Proud 2B Fout en Koningsdagfeest in Zuidhorn

Zuidhorn – Zaterdag 22 april komt PROUD 2B Fout naar het OranjeFeest in Zuidhorn! Dit betekent meezingen met guilty pleasures van The Backstreet Boys en Anita Meijer, maar natuurlijk ook hakken op The Party Animals en springen op Snollebollekes.

De organisatie verwacht bezoekers in de meest foute kleding en presenteert deze avond 2 DJ’s die gegarandeerd gaan zorgen voor 100% meezing garantie. Foute TV beelden Op grote beeldschermen zullen de hele avond foute beelden te zien zijn. Van oude TV programma’s als de Veerkampjes tot de duik van Patty Brard. Dries Roelvink in zijn zwembroek zal ook niet ontbreken net als de gierende lach van Geer en Goor. Wil je even alles vergeten en alleen maar keihard feesten en lachen? Dan is dit een feest wat je niet wil missen.

Feesttent Koningsdag
Na een groot succes vorig jaar, keert de feesttent weer terug naar de Hooiweg (tegenover het gemeentehuis van Zuidhorn) tijdens Koningsdag. Op 27 april kunnen feestgangers weer genieten van de klanken van verschillende DJ’s.

Van 12:00 tot 18:00 uur is er gratis entree. Tijdens deze uren zal Alfred Voogd (dj van Radio NL) de leiding nemen, samen met de veelbelovende Nederlandstalige artiest Marco Schuitmaker. Later op de avond, van 18:00 uur tot 00:00 uur, nemen DJ Peter Bolt en Tom Jonkman het over en zorgen voor een geweldige feestavond. Vanaf 18:00 uur is de entree €5,00. Haal snel je kaarten, want de verjaardag van onze Koning vier je het allerbeste in de feesttent van Zuidhorn!

   
Back to top button