Leekster automobilist betrokken bij ongeval in Spijk

SPIJK/LEEK – Bij een verkeersongeval op de Nesweg in Spijk is zaterdagnacht een 40-jarige man uit de gemeente Leek gewond geraakt. Getuigen troffen de gewonde verdachte aan, nadat de auto van de weg was geraakt en een naastgelegen slot was ingereden.

Zij zagen dat de Leekster als enige in de auto zat en zich verplaatste van de bestuurdersstoel naar de passagiersstoel. De 40-jarige werd vervolgens door brandweerpersoneel uit de auto gehaald. Na onderzoek door ambulancepersoneel moest de man met zijn verwondingen aan het gezicht mee naar het ziekenhuis.

Bloedproef

Omdat de agenten het vermoeden hadden dat de verdachte onder invloed verkeerde, werd in het ziekenhuis een bloedproef van de man afgenomen. De bloedproef moet uitwijzen of de Leekster onder invloed heeft gereden. Het rijbewijs van de verdachte wordt ingenomen. De auto werd afgesleept.

Foto’s: Richard Degenhart/Eemskrant.nl

 

 

Back to top button