REGIO: Robles Rock 2014 trekt zo’n 850 bezoekers

GROOTEGAST – Na twee jaar van afwezigheid was het afgelopen zaterdag weer zo ver. Robles Rock 2014 in het Roblespark te Grootegast. Om 12:00 uur gingen de poorten open en kwamen de eerste bezoekers.

S’middags werd het weer gelukkig beter en heeft het niet meer geregend. Rond de klok van twee uur begon de band Morning Moon de spelen en daarna volgende er nog negen bands. Hoe later de avond hoe drukker, in totaal zijn er zo’n 850 feestgangers gekomen. Met een klein beetje vertraging sloot Rigby de feestelijke dag/avond af met een geweldig optreden met zijn band. Organisator Johannes Dolislager kan terugkijken op een wederom geslaagd Robles Rock.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

 

   .
Back to top button