Getuigen gezocht na vandalisme in Zevenhuizen

ZEVENHUIZEN – De politie zoekt getuigen van een serie vernielingen in diverse straten van Zevenhuizen. Onbekenden hebben zaterdagnacht 10 augustus tussen 3.00 en 6.00 uur versierpalen uit de grond getrokken, versieringen in tuinen vernield en het welkomstbord (zijde Oudestreek) in de sloot gegooid en kapot gemaakt.

Bij de kerk aan de Kokswijk zijn bovendien twee ramen vernield. In Zevenhuizen is het deze week extra druk vanwege de jaarlijkse feestweek. Mensen, die iets hebben gezien of iets meer weten over de personen die verantwoordelijk zijn voor de vernielingen, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dat kan via het landelijke telefoonnummer 0900-8844. De politie is bezig met een onderzoek naar de daders van het vandalisme.

Politie persbericht
Foto’s: Stichting Promotie Zevenhuizen

 

Back to top button