Mercedes met zwangere vrouw crasht op Boerakkerweg (Video)

BOERAKKER – Bij een eenzijdig ongeval op de Boerakkerweg in Boerakker is vanavond een Mercedes total loss geraakt. De bestuurder raakte in de bocht bij Veenhuizen door nog onbekende oorzaak de macht over het stuur kwijt.

De auto ramde een bedrijfsauto van Veenhuizen, en kwam vervolgens tegen enkele stenen pilaren van de omheining tot stilstand. De bestuurder kwam met de schrik vrij. Zijn zwangere passagiere is later door haar vader voor onderzoek naar het Martini ziekenhuis gebracht. De taak van de Leekster brandweer die ook voor het ongeval was opgeroepen, bleef beperkt tot het strooien van absorbtiekorrels over weggelekte vloeistof.

De auto is later afgesleept door berger Collewijn. De politie maakte rapport op van het ongeval. Het verkeer ondervond enige hinder.

Foto’s: Zwaantje de Jong/112Marum.nl & Jeffrey Wobbes
Video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

Back to top button