Jaarlijkse softbal mixtoernooi honk- en softbalclub Knights uit Leek

LEEK – Komende zaterdag is er weer het jaarlijkse softbal mixtoernooi van honk- en softbalclub Knights uit Leek. Op deze dag strijden vanaf 12.00 uur de leden, familieleden, buren, vrienden, kennissen, etc. weer voor de eeuwige roem. Tijdens de onderlinge wedstrijden staat gezelligheid altijd voorop.

In het verleden deden o.a. teams als OKND ( Old Knights Never Die ), de jeugd van tegenwoordig en de Meijer Maffia mee. Dit jaar hebben zich teams ingeschreven met namen als “van de andere kant” en “de Bakker Clan”.

Om 16.00 uur is er een Beeball wedstrijd tussen “the little Knights” en hun ouders. Ook dit belooft weer een spektakel te worden. Beeball is een eenvoudige manier om honkbal te spelen, speciaal voor kinderen van 6 t/m 9 jaar. Voorafgaand aan deze Beeball wedstrijd is er de presentatie van het nieuwe gesponsorde shirt van de Beeballers.

De dag zal, als gewoonlijk, worden afgesloten met een BBQ.

Voor meer info over de honk- en softbalsport zie onze website www.knightsleek.nl

 

Back to top button