Kat Coco vermist in omgeving Leek/Tolbert

LEEK/TOLBERT – Sinds ruim een week is onze lieve kater Coco vermist. Hij is net 9 jaar geworden en hij woont in Tolbert. Maar in verband met een recente verhuizing is de zoekplek veel groter geworden.

Zijn vorige adres was richting Sintmaheerdt Tolbert/Sport Centrum Leek en het huidige adres is ook Tolbert maar dan achter de snelweg, richting Boerakker. Hij kan dus op veel plekken ronddwalen zoals o.a. in Boerakker, Leek, Oldekerk,Tolbert….. Helaas heeft Coco geen chip en zijn halsbandje is hij paar dagen voor zijn vermissing al verloren.

Mocht u Coco gezien hebben of heeft u misschien meer informatie, wilt u dan alstublieft contact opnemen met het volgende nummer: 06-27909716.  Coco wordt vreselijk gemist….!!  Bij voorbaat dank….

Ook poes Jazz is nog steeds vermist! Zie hier het bericht.

 

Back to top button