Open dag bowling in Sportcentrum Leek!

LEEK – Op zondag 31 augustus van 14.00-17.00 uur organiseert de Bowling League Leek Tolbert in samenwerking met het Sportcentrum Leek een open dag. Deze dag is er de gelegenheid om kennis te maken met de bowlingsport.  De 8 banen zijn voor iedereen die komt beschikbaar en de koffie en thee staat klaar. De ervaren spelers van de club staan klaar om je eventueel aanwijzingen te geven.  

De bowlingvereniging BLLT, bowlt komend jaar alweer voor het zevende seizoen in Leek en telt momenteel iets meer als 100 leden in de leeftijd variërend van 10 tot ca. 80 jaar. Er wordt competitie gespeeld van september t/m april op de dinsdag- en donderdagavond van 19.00 – 20.45 uur en van 20.45 – 22.30 uur in teams van 3 personen. Op de zaterdagochtend is er de gelegenheid om te trainen van 09.30 – 11.30 uur.

De BLLT biedt naast de mogelijkheid van een huiscompetitie ook de mogelijkheid om lid te worden van de NBF, zodat men ook kan deelnemen aan de NBF competities en bowlingwedstrijden.

Wie zich deze dag opgeeft bij de bowlingvereniging B.L.L.T. profiteert van een korting van maar liefst 50%! Een aantrekkelijk aanbod zeker als je toch al van plan was om te gaan bowlen!

Back to top button