Geslaagden Zwemkasteel Nienoord juli 2014

LEEK – Een groot aantal kinderen is vlak voor de grote vakantie geslaagd voor het zwemdiploma in Zwemkasteel Nienoord in Leek. Onder enthousiaste en deskundige leiding van juf Harma, juf Manon, juf Ellis en meester Wiljanco gingen er heel wat kinderen met het felbegeerde zwemdiploma naar huis.

Ook de allerkleinsten hebben hun eerste zwemdiploma’s behaald tijdens het ouder en kind zwemmen. Deze lessen worden gegeven op donderdag en zaterdagochtend.

Woensdag 2 juli – Zwemdiploma A

Naomi Jasmijn Piers, Soraya Doldersum, Renske de Vries, Chevano Thenu, Tessa Onnes, Roy Bergsma, Pascalle Alja Homan, Tygo Hoekstra, Bram Bouke Feenstra, Marit Hut, Thomas Smits, Ileen Katerborg, William Reyntjes, Julia Wierenga, Robin Hoexum, Elisa Oosterhuis, Gavino Masiri Pariama, Lukas Slinkman, Cheyenne Cesar, Sadaf Latif, Evy van der Weg, Syfrah Woudstra, Stor Wijnand,Bram Rodenboog, Amber Pepping, Silvie Amsing, Isa Mare Bouwes, Tessa van der Velde, Emma de Weerd, Florian Raven, Damary Mostert, Madelon Vaessen, Ylana Roodbeen, Duane Karamatic, Vincent Hut.

Dinsdag 1 juli – Zwemdiploma B

Gert Burema, Milan Collewijn, Wendy van der Heide, Danique Bosan, Annelie Bijma, Jasmijn van Bemelen, Noa Hagenauw, Johran de Koning, Emma Spa, Julia Jozef, Nila Meinsma, Natasja Naomi Janine Reitsema, Kevin Cazemier, Noa Meijer, Melina Ytsma, Lotte Kuiper, Cathelijne Marcella Dijkstra, Marleen Kuipers, Mathijs de Pree, Nadine Klooster, Mathijs de Boer, Ella Venema, Melody Bouwes, Anouk van Duyvendijk, Lotte Middelbosch, Jetske Steenmeijer, Rick Robin Teitsma, Felck Oyvind Koole, Tygo Zuur, Evelien Meeuwsen, Thijmen Veenstra, Maurice Hielkema, Meike van den Berg, Isadora Bezema.

 Donderdag 3 juli –  Zwemdiploma C 

Stefanie Erdmann, Sanne Douma, Emma Sophie Boer, Tessa ter Meer, Britt Zijlstra, Milan Collewijn, Ilian Patrick Veenstra.

Donderdag 3 juli – Zwemvaardigheid 3

Iris Boer

Zaterdag 21 juni

Puppy 1: Bibi van Malkenhorst, Nienke de Pree, Marlou Maria Anna Verhoeven, Vera Ybema

Puppy 2: Marlou Maria Anna Verhoeven, Vera Ybema, Sterre Meester, Noortje Hulzebos, Noëlle Goossesens, Finnley Lageman, Samuel Tarmelit

Puppy 3: Noortje Hulzebos, Sterre Meester, Nathanaël Hooijenga, Saar Cnossen, Jarno Bouwmeester

Nieuwe zwemlessen starten weer

Kinderen vanaf vier jaar kunnen in Zwemkasteel Nienoord terecht voor Op weg naar Zwemles. Vanaf vijf jaar kunnen de kinderen naar de uurslessen en worden ze opgeleid voor het ZwemABC. Op zaterdag 23 augustus starten de zwemlessen weer.

De doelgroepenlessen starten weer op maandag 25 augustus.

Voor informatie of opgave kunt u bellen met het Zwemkasteel: 0594 – 517500.

Back to top button