Open week in Sportcentrum Leek

LEEK – Begin september opent het Sportcentrum in Leek weer haar deuren.  Van 1 tot 7 september organiseert het fitnesscentrum van Sportcentrum Leek een open week, waarbij niet-leden gratis en vrijblijvend kunnen fitnessen en gebruik kunnen maken van de energieke groepslessen zoals Bodypump, Grit en Spinning.

Tijdens deze week worden verschillende nieuwe Les Mills groepslessen georganiseerd en is er een mogelijkheid om de Milon cirkel uit te proberen. Super snel trainen met direct resultaat. Op maandagavond 1 september en woensdagavond 3 september vinden presentaties plaats over de Milon Cirkel en het sportvasten om 19.30 uur. Maak alvast een afspraak met een van de instructeurs om uw doelen en wensen te bespreken. Tijdens de open week zal bij het aanmelden geen inschrijfgeld worden gerekend en als u zich tijdens de open week inschrijft sport u de gehele maand gratis.

   .
Back to top button