Kennismaken met Floorball in Leek

LEEK – Afgelopen weekend konden kinderen uit Leek e.o. tijdens Dolle Zaterdag (georganiseerd door Handelsvereniging Leek-Nietap) kennismaken met Floorball. Er stond een boarding opgesteld op de hoek De Dam – Tolberterstraat en vele tientallen kinderen speelden korte of langere tijd mee.

Floorball, ook wel UniHockey genoemd, is een relatief jonge sport die snel groeit. Het is zeer laagdrempelig, iedereen kan het spelen, en kan gezien worden als een combinatie van veld- en ijshockey. Het wordt meestal binnen gespeeld.

Sinds enige tijd is er een trainingsgroep in Leek die geleid wordt door Wouter Buter van Floorball Academie Noord. Iedereen die (vrijblijvend) eens mee wil doen is vanaf 28 augustus elke donderdagavond welkom in de Rodenburghal, de trainingen beginnen om 19.00 (kinderen), 20.00 (tieners) en 21.00 (volwassenen) uur.

Meer informatie is te vinden op www.rodenburghal.nl.

Back to top button