Spaanse vrouw met schrik vrij bij ongeval op de A7

NUIS – Op de A7 bij Nuis is zaterdagavond een Spaanse mevrouw met de schrik vrij gekomen bij een eenzijdig ongeval. De mevrouw kwam ter hoogte van tankstation Mienscheer door nog onbekende oorzaak tegen de middengeleider aan.

Ze schoot de A7 over en kwam op de vluchtstrook tot stilstand. Ter plaatse gekomen ambulancepersoneel heeft de mevrouw onderzocht, maar vervoer naar een ziekenhuis was niet noodzakelijk. Van de mevrouw is een blaastest afgenomen. De mevrouw bleek niet teveel te hebben gedronken.

Het verkeer had enig  hinder van het ongeval, doordat het tijdelijk over een rijstrook werd geleid.  Berger Collewijn heeft de auto afgesleept.

 Foto’s: Zwaantje de Jong/112Marum & Gerwin de Vries/De Vries Media 

 

 

 

   
Back to top button