Softbal mix toernooi van honk- en softbalclub Knights uit Leek

LEEK – Zaterdag 16 augustus organiseerde honk- en softbalclub Knights uit Leek weer haar jaarlijkse mix softbaltoernooi voor de leden, familieleden, vrienden, kennissen, collega’s, etc. Vanaf 12.00 uur steden 8 samengestelde teams om de eeuwige roem. Teams met namen als “The Prison”, ”Sportclubies”, “Donky Cong”, “Van de andere kant”, “Real mix”, “Pakes”, “Wuppies”, “OKND ( Old Knights Never Die )”.

Het ene team nog mooier uitgedost dan de andere ( zie foto ). De bedoeling van het mix toernooi is gezellig samen te spelen. De jongste deelnemer was 7 jaar, de oudste inmiddels de 60 gepasseerd. Het weer was de hele dag geweldig, zodat het voor de vele toeschouwers op het terras ook prima toeven was. De dag werd afgesloten met de traditionele BBQ. Een hoogtepunt van de dag was de presentatie van het nieuwe shirt voor de Beeballers, gesponsord door Praktijk de Roef. Een praktijk voor Revalidatie, Oefentherapie- en Fysiotherapie.

Voor meer informatie www.parafysionoord.nl

Op de foto sponsor Jos Velema met het Beeball team van BSC Knights. Na de presentatie speelden de Beeballers een wedstrijd tegen hun ouders, welke gewonnen werd door de kinderen. Beeball is een eenvoudige manier van honkbal spelen voor kinderen vanaf 6 jaar. Voor meer informatie over de honk- en softbalsport zie onze website www.knightsleek.nl

 

Foto 2093 Beeball team BSC Knights

Boven:  Jesper Martens ( trainer/coach ), Tijn Ottersberg, Elbert Turksema, Mees Huizinga, Jos Velema ( Sponsor ), Renée van Borselen, Jan Kloosterman ( trainer/coach ), Inger Wieringa ( trainer/coach ).

Onder: Mirre Velema, Bente Laan, Roel Turksema, Ruben van Borselen, Robin Donkerbroek en Jaimy Holt.

 

Foto 2015 Team “Van de andere kant”

Boven: Remco Tuinenga, Michiel Meijer, Marcel Tamminga, Peter ten Raa, Floris Meijer en Robby Popken.

Onder: Manon Vorentholt, Inger Wieringa, Greetje Boer, Kim van Oostrum en Louise Lankheet.

   .
Back to top button