Auto in botsing met scootmobiel op J.P. Santeeweg

RODEN – Noordenveld. Maandagmiddag 8 september ontstond er om plm. 16.45 een botsing op de T-splitsing Turfweg (Leutingewolde) – J.P. Santeeweg tussen Roden en Nietap. Een scootmobiel kwam met zijn berijder vanaf de Turfweg en wilde de J.P. Santeeweg oversteken.

Vanuit richting Roden kwam een personen auto die richting Nietap wilde gaan. De auto kwam hierbij in botsing met de scootmobiel. De hulpverleners politie en ambulance waren spoedig ter plaatse. De man van de scootmobiel kreeg in de ambulance eerste hulp. Of de man later nog met de ambulance naar het ziekenhuis is gebracht voor nader onderzoek is ons niet bekend. De inzittende(n) van de auto hadden geen letsel opgelopen. Hoe het ongeluk heeft kunnen gebeuren is ons ook niet bekend. De politie had het overigens maar druk, want net nadat het verkeer vrij gegeven was en de file opgelost was, moest het verkeer weer stilgelegd worden voor een andere ambulance die van Nietap naar Roden moest voor een andere klus.

Foto’s: Geert Douwes/DitisRoden.nl

 

Back to top button