Live op Zondag bij Café de Oude bank

LEEK – Bij Live Op Zondag treden er elke laatste zondag van de maand bandjes/artiesten op op de zondagmiddag in Cafe De Oude Bank midden in het centrum van Leek.

Aanvangstijd is tussen 16.00 en 16.30 uur!. En er wordt gespeeld tot ca 19.30 uur. Dit kan soms wel eens uitlopen. De optredens zijn altijd vrij van entree, omdat we proberen om het toegankelijk te houden voor een breed publiek.

Een enkele keer wordt er uitgeweken naar een andere zondag of wordt er een zaterdagavond toegevoegd en dan hebben we dus een muzikaal weekend met elk wat wils. Ook wil Live Op Zondag een podium zijn voor beginnende bands/artiesten. In het cafe is een complete geluidsset aanwezig,waar bands gebruik van kunnen maken. Kwestie van inpluggen en spelen maar!

Het gaat vaak (niet altijd) om bands/artiesten uit de regio. Het genre varieert van blues, rock naar pop, funk, soul en nederpop en soms een beetje jazz. Het seizoen loopt van oktober tot en met juni. Na wat opstart problemen zijn we nu bezig met het derde seizoen en je ziet dan ook een vast publiek ontstaan die deze middag zeer weten te waarderen.

De data van Live Op Zondag zijn terug te vinden op de website van Cafe De Oude Bank. www.cafedeoudebank-leek.nl. Verder is er een eigen Facebook pagina van Live Op Zondag waar ook alle optredens zijn/worden vermeld. Op deze pagina worden ook foto’s van optredens geplaatst. Als je deze pagina gaat ’like’ blijf je ook automatisch op de hoogte van het laatste optreden-nieuws en agenda.

Live op Zondag

Cafe de Oude bank

   
Back to top button