Start verkoop 9 woningen De Slagen in nieuwbouwwijk Oostindie

LEEK – Vrijdag 10 oktober start Bouwfonds Ontwikkeling, in samenwerking met Brummelhuis, met de verkoop van 1 vrijstaande woning en 8 royale twee-onder-één-kapwoningen in De Slagen, een deelbuurt in de nieuwbouwwijk Oostindie in Leek.

De woningen liggen op ruime kavels en hebben vrij uitzicht. Vanuit de woning kijkt u uit op een dobbe (vijver) en de zwaluwwand in het park Swaalfkesveld. Geïnteresseerden zijn van 15.00 – 17.00 uur welkom tijdens de start verkoop in het Informatiecentrum Leek-Nietap, aan Het Piepke 4 in Leek.

De vrijstaande woning en de 8 twee-onder-één-kapwoningen worden gebouwd in de bouwstijl van de jaren dertig en zijn te koop vanaf  244.500,- v.o.n. In overleg met Brummelhuis kunnen kopers de woningen naar eigen wens indelen. Yvonne Noort van Bouwfonds Ontwikkeling: “We zien dat er behoefte is om bij de aankoop van een nieuwbouwwoning zelf te bepalen hoe die eruit komt te zien. Brummelhuis helpt het droomhuis te realiseren door samen met de toekomstige bewoners de mogelijkheden te bespreken.” Het project is in verkoop bij Bruining en De Reus Makelaars in Leek en bij Lamberink Garantiemakelaars in Zuidlaren. Kijk voor meer informatie over het project op www.nieuwbouwinleek.nl.

Over De Slagen

Deelbuurt De Slagen is onderdeel van de nieuwbouwwijk Oostindie, aan de zuidkant van het dorp Leek. In Oostindie komen in totaal 1.100 woningen, waarvan er inmiddels zo’n 430 zijn gerealiseerd. De wijk is ruim opgezet en er zijn drie grote parken aangelegd. Ook zijn bestaande houtsingels behouden, waardoor de wijk een groen karakter heeft. Kijk voor meer informatie over Oostindie op www.woneninleek.nl.

Over Bouwfonds Ontwikkeling

Bouwfonds, vanaf 1 januari 2015 actief onder de merknaam BPD, richt zich op de ontwikkeling van integrale woongebieden en kleinschalig commercieel vastgoed, waar het goed wonen, leven en recreëren is. Bouwfonds is marktleider op het gebied van zowel binnenstedelijke gebieden als uitleglocaties. Bouwfonds Ontwikkeling is onderdeel van Rabo Vastgoedgroep. Kijk voor meer informatie op www.bouwfonds.nl

Back to top button