Live concerten in Punt 1

LEEK – Vrijdag 7 november is er vanaf 20.45 uur tijdens de vrijdagavond een speciaal podium met live muziek van een aantal singer-songwriters uit Groningen en Noordhorn. Met o.a: The Scope, een jong duo uit Groningen bestaand uit Mick van Heijningen (20 jaar) en Ruben van Hemmen (21 jaar).

Deze twee heren coveren bekende pophits op geheel eigenwijze in een intiem en “soul jasje”, met afwisseling van eigen liedjes! Dan treden er twee dames op: Maria en Mirjam uit Groningen en Noordhorn. Maria Mengerink, een uit Groningen afkomstige Singer-songwriter bekijkt het leven met een lach, zo schrijft ze ook haar eigen teksten. Laat je meenemen en beluister ‘’Maria’s kijk op de wereld’’. Mirjam Brinkman, een opbloeiende Singer-songwriter uit Noordhorn, neemt met haar teksten het publiek mee in de speciale betekenis van haar eigen muziek.

Dit gratis live-event vind plaats in het gebouw, Punt 1, aan de Rodenburg 1B te Leek.

Zaterdag  6 en 12 december zijn er nog meer live-events, dan spelen er verschillende bands op het poppodium Punt 1. Zaterdag 6 december zal de pas geformeerde Leekster band “Le Toex” met  zes personen spelen vanaf 21.00 uur en zaterdag 12 december de band Ðe Lay, welke een tijd heeft gerepeteerd in Punt 1 maar nu allen in Groningen zijn gehuisvest. Kijk voor meer informatie op www.punteen.nl of bel naar 0594-517877.

Back to top button