Roosdom Tijhuis start bouw van 13 huurwoningen in Leek

LEEK – Onlangs is Bouwbedrijf Roosdom Tijhuis gestart met de bouw van 13 woningen voor de vrije sector huur in de nieuwe wijk Oostindie in Leek. De huizen worden gebouwd in opdracht van Syntrus Achmea Real Estate & Finance.

De woningen komen aan de zuidzijde van de Dobbe te staan in twee blokken. De vier hoekwoningen en negen tussenwoningen zijn onder architectuur ontworpen in Oudhollandse stijl. De opvallende tuitgevels en de warme gevelsteenkleuren geven de woningen een rijke uitstraling. Het mooie uitzicht aan de voorzijde op veel ruimte, groen en water geeft deze huizen extra kwaliteit. De woningen hebben drie slaapkamers en worden voorzien van een moderne keuken met inbouwapparatuur en een comfortabele badkamer.

Eind november/begin december worden de huurprijzen bekend en start de verhuur. Geïnteresseerden kunnen zich al inschrijven voor de nieuwsbrief op www.hureninleek.nl. Dan wordt u automatisch op de hoogte gehouden van de start van de verhuur. De verhuurmakelaar is MVGM Woningmanagement te Groningen.

Roosdom Tijhuis is ook actief in ontwikkeling met rijwoningen en twee onder een-kapwoningen aan de Dobbe en Brandparken. Naar verwachting zullen deze begin 2015 in verkoop worden gebracht. Interesse? Schrijf u dan alvast in op www.roosdomtijhuis.nl.

   
Back to top button