Kerst op Landgoed Nienoord

LEEK – Kerst op Nienoord bestaat uit verschillende activiteiten, zowel binnen als buiten en is gratis toegankelijk. Bij de verschillende kraampjes zijn leuke kerstcadeautjes en lekkere hapjes en drankjes te koop waaronder warme chocolademelk, glühwein en poffertjes.

De jongste bezoekers van Kerst op Nienoord kunnen kerstkoekjes versieren en lekker opeten. Een verhalenverteller vertelt spannende kerstverhalen over de omgeving van Leek en Borg Nienoord. Op de binnenplaats van Borg Nienoord zingt een kerstkoor sfeervolle kerstliederen. Bezoekers kunnen een kijkje nemen bij de levende kerststal op het plein bij de Albertushoeve en ook de stoomtrein rijdt door het verlichte bos.

Wie even uit wil rusten en op wil warmen kan terecht bij Grandcafé Borg Nienoord, het restaurant van het Familiepark of één van de andere kerstsfeervolle horecachalets op het Landgoed.

Nieuw dit jaar is de samenwerking met de kerstwandeling. Langs een verlichte route wordt op diverse locaties het kerstverhaal verteld en uitgebeeld.

Kijk voor meer informatie: http://www.landgoednienoord.nl/landgoedkalender/kerst-op-nienoord/

Back to top button