Tolbert klaar voor Foute Feest met Q-music op 6 december

TOLBERT – Op zaterdagavond 6 december gaat in Tolbert om 21.00 uur het ‘Foute Feest’ van start in De Postwagen. Iedereen die zich al eens heeft willen verkleden als Superman, Borat, hippie, over de top Glitter & Glamour of Winnie de Poeh kan zich op deze avond helemaal uitleven.

Het Foute Feest staat geheel in het teken van FOUT, van foute muziek tot de meest foute kleding, dat overigens niet verplicht is om te dragen. Het Foute Uur Live van Q-Music kan hierbij niet ontbreken.

Q-Music DJ Timon Jacobs komt naar Tolbert om een uur lang de meest foute platen te draaien. Tevens worden er tijdens het foute uur live Q-Music-goodies weggegeven.

Dat Foute Feesten populair zijn blijkt wel uit het feit dat de 1e editie van het Foute Feest in Tolbert zo’n 750 bezoekers trok. De organisatoren rekenen ook nu weer op “volle bak” en raden dan ook iedereen aan, om teleurstelling te voorkomen, tijdig kaarten te halen bij de voorverkoopadressen. Dit zijn in Tolbert De Postwagen en FiftyFifty, in Leek de Rodenburghal, Shoeby, Easy en Primera.

Online bestellen kan ook, op www.feestintolbert.nl.

   
Back to top button