Sportieve zomeractiviteiten in en bij Rodenburghal Leek

LEEK – Gebruikelijk liggen de meeste activiteiten van sportverenigingen stil in de zomer maar dat is niet het geval in de Leekster Rodenburghal. Daar organiseren enkele sportclubs ook in de 2 zomermaanden diverse activiteiten, zowel voor leden als niet-leden!

Zo is er elke woensdag vanaf 17.00 een workshop dansen, gegeven door Malu Dance Company. Deze workshops zijn voor iedereen geheel gratis. Aanmelding is overigens wel noodzakelijk, [email protected]!

Ook gratis zijn de Floorbal trainingen in de maand augustus. Deze zijn elke donderdagavond vanaf 19.00 uur (4-11-18-25 augustus), hiervoor is aanmelding niet nodig (mag natuurlijk wel). Floorbal lijkt op een combinatie van veld- en ijshockey, wordt gespeeld in de zaal met een boarding en is een zeer laagdrempelige sport en daardoor geschikt voor iedereen.

Elke donderdagavond is er ook tafeltennis, dit wordt georganiseerd door tafeltennisvereniging ROTAK. Vanaf 19.30 uur kan iedereen voor slechts 2 euro meedoen. Aanmelding hiervoor is ook niet nodig.

Verder is er elke dinsdagavond (aanvang 20.15 uur) buiten op het sportpark Rodenburg een BootCamp training, de kosten bedragen 5 euro per keer (leden Fitclub Rodenburg gratis) en bij mooi weer kan er elke dag gratis gebruikt gemaakt worden van de beachvelden voor de Rodenburghal. Reserveren hiervoor kan op 0594 – 51 26 58.

   
Back to top button