Burgemeester Ard van der Tuuk opent 12e editie Memorywalk Westerkwartier

Westerkwartier – Aanstaande zaterdag 25 juni om 10:00 uur geeft burgemeester Ard van der Tuuk van de gemeente Westerkwartier het startsein voor de Memorywalk 2022. Een sponsorwandeltocht georganiseerd door Stichting Dementievriendelijk Westerkwartier.

Op deze dag komen we samen in beweging om geld op te halen voor activiteiten ten bate van inwoners van het Westerkwartier die te maken hebben met dementie.

Meerdere afstanden
Wandelaars kunnen kiezen uit drie afstanden, 5, 10 of 17 km. Inschrijven via www.memorywalkleek.nl of op zaterdag vanaf 9:30 uur bij de Cazemierboerderij in Tolbert. Men doet mee voor € 7,50. Kinderen tot en met 10 jaar lopen gratis mee. Deelnemers krijgen een wandelgidsje en een speciaal aandenken en hebben gratis entree tot de oudheidskamer Fredewalda.

Er is deze dag ook een grote 2e hands boekenmarkt en live muziekacts. De gehele opbrengst van de wandeltochten en de boekenmarkt komt ten goede aan activiteiten voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Waaronder het Alzheimer café Westerkwartier.

Wandel mee of koop een boek en zet met jou bijdrage Stappen tegen Dementie in de gemeente Westerkwartier.

   
Back to top button