Potgrond actie Scouting Nienoord Leek

Potrond actie Scouting Nienoord-6LEEK eo. – Scouting Nienoord is vanaf 1975, samen met ruim 120 leden, met elkaar bezig om op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur te besteden.

Ze hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. De vereniging wordt gerund door louter en alleen vrijwilligers.

Wekelijks komen de leden in de leeftijd vanaf 5 jaar, samen in het clubgebouw aan de Oude Zuiderweg aan de rand van een klein stukje bos. Het gebouw is vroeger een oude slachterij geweest dat we in 1981 voor het eerst in gebruik hebben genomen. In 1988 is het verbouwd tot het clubhuis zoals het er tegenwoordig staat. Echter het clubhuis is dringend aan vervanging toe. De staat is erg slecht en de scouting is druk bezig met mooie plannen voor nieuwbouw van het gebouw.

Maar hier is geld voor nodig, veel geld! Scouting Nienoord heeft in samenwerking met Welkoop in Leek een potgrond en tuinaardeactie opgezet. De scouts lopen met lijsten zodat de inwoners van Leek tuinaarde of potgrond kunnen bestellen. De bestelling wordt direct afgerekend en op 6 april wordt de bestelling keurig bij je thuis afgeleverd! (mits je in Leek/Tolbert woont, anders vragen wij je de bestelling bij de Welkoop in Leek op 6 april af te halen. (Dit kan tussen 10.00 uur en 16.00 uur)

Heb je geen scout in de buurt wonen maar wil je wel de scouting helpen door een bestelling af te geven dan kan dat door je bestelling op te geven via de website van de scouting: www.scoutingnienoord.nl

De tuinaarde kost per zak 3,- maar 3 zakken kost 8,-, 5 zakken 14,- en 10 zakken 29,-. De potgrond kost per zak 4,50, 3 zakken: 12,50, 5 zakken 21,50 en 10 zakken 29,-.

Foto: Jordi Haverdings InfoLeek

Back to top button