Echtpaar Kloosterman-Hut 60 jaar getrouwd

ZEVENHUIZEN – Woensdag was het exact 60 jaar gelden dat het echtpaar Kloosterman-Hut uit Zevenhuizen elkaar het ja-woord gaven. Burgemeester Hoekstra kwam persoonlijk langs met de felicitaties en om dit jubileum mee te vieren in Vijverborg.

De heer Roelf Kloosterman en mevrouw Anje (Annie) Kloosterman-Hut gaven elkaar het ja-woord op 14 januari 1955 te Leek. De heer Kloosterman is geboren op 15 augustus 1928 in Leek en mevrouw Kloosterman-Hut is geboren op 7 augustus 1930 in Leek.

De heer Kloosterman is in zijn arbeidzame leven altijd timmerman geweest. Dat kwam hem goed van pas, omdat hij naast zijn werk tweemaal een eigen woning bouwde. Zijn grootste hobby is de tuin daarnaast puzzelen, lezen en de gezamenlijke huishouding.

Mevrouw Kloosterman was voor het huwelijk kleuterjuf. Toen de kinderen kwamen, was dat haar zorg en verleende hand- en spandiensten bij hun woningbouw. Daarnaast leest, breidt en puzzelt ze graag. Ondanks dat ze merken dat de leeftijd een rol gaat spelen, zitten ze nog niet stil. Sinds ze in de Vijverborg wonen, wordt er door hen regelmatig een bingo of koffieochtend met thema georganiseerd. En feestdagen zoals Kerst en Pasen wordt steevast gevierd met een goedgevulde broodmaaltijd met alle bewoners.

Het echtpaar heeft twee kinderen en vier kleinkinderen.

Foto: Jan Beets/Westnieuws.nl

 

6 Reacties

Back to top button