REGIO: Aanhouding bij ruzie tussen twee groepen in Roden

DSC_1995RODEN – In een horecagelegenheid in de Heerestraat in Roden was zaterdagnacht ruzie ontstaan tussen twee groepen jongeren.

Een 21-jarige man uit Peize had daarbij op enig moment met een stoel gegooid en was op een tafel gesprongen. Hierdoor was de tafel vernield en een muur beschadigd geraakt.

Bij de ruzie tussen beide groepen was ook een 17-jarige jongeman uit Roden gewond geraakt. De jongeman wilde volgens eigen zeggen bemiddelen tussen de twee ruziënde groepen, maar werd omver geduwd en liep een snijwond op in zijn pols. Hij moest zich onder doktersbehandeling stellen. De politie heeft beide groepen gescheiden. De 21-jarige is ingesloten voor verhoor. De politie stelt een nader onderzoek in.

Politie persbericht

Back to top button