Traumahelikopter in centrum van Leek zorgt voor commotie (Video)

LEEK – Zaterdag even na vijf uur was er een medisch noodgeval bij de Albert Heijn in Leek. In de Albert Heijn was een jong persoon niet lekker geworden en had hulp nodig. De situatie was dusdanig dat het mobiel medisch team (MMT) uit Groningen naast twee ambulances en politie opgeroepen werd ter assistentie.

Zij kwamen enkele minuten later met de helikopter aan boven Leek en zijn geland op het evenementen terrein voor de Rabobank in Leek en vervolgens door de politie naar de Albert Heijn vervoerd. Er waren al twee ambulances ter plaatse en de patiënt werd door het ambulancepersoneel behandeld. Na ongeveer een kwartier is de ambulance met spoed naar het ziekenhuis vertrokken en is kort daarna de heli ook opgestegen. De komst en het vertrek van de Lifeliner 4 van het UMC in Groningen zorgde voor veel bekijks.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

Back to top button