Verwarde man steekt woning in brand en springt van 3e verdieping (Video)

RODEN – Vanmorgen rond 08.40 uur is een verwarde man aangehouden die bekend heeft zijn eigen woning in brand gestoken te hebben, zo meldde de brandweer voorlichting.

18 omwonenden zijn geevacueerd naar sportcentrum de Hullen en zullen gaande de dag verder geinformeerd worden. Het begon met een rookwolk die eerst op een kachel leek dieopgestart moest worden, zo vertelde een ooggetuige. De rookwolk ontwikkelde zich snel tot een zwarte pluim die alsmaar groter werd. Even later werden diverse korpsen uit Roden, Leek, Norg, Groningen en Veenhuizen opgepiept om te assisiteren bij deze uitslaande brand die zich snel ontwikkelde, aldus de ooggetuige. De omgeving werd met lint afgezet.

Foto’s: DitIsRoden.nl
Foto’s arrestatie: Ronald Uilenberg/112Groningen.nl 
Video: Harm Halfmouw/Persbureau Meter

 

Back to top button