Meld je aan voor het plein met ondernemend Westerkwartier op de Promotiedagen (Video)

Westerkwartier/Groningen – 7 & 8 november 2023 zijn de Promotiedagen in de Martiniplaza. Dit is het #1 zakelijk event waar het noordelijk bedrijfsleven elkaar ontmoet, elkaar inspireert en zakendoet. Deelnemen? Meld u dan snel aan en garandeer uzelf van een plek op het plein.

2023 wordt een bijzondere editie!
De gemeenten Westerkwartier, Noordenveld en Tynaarlo pakken uit met een nieuw spectaculair gezamenlijk plein. Het beursplein krijgt een frisse, groene uitstraling die past bij de duurzame ambities van de gemeente. Echte bomen verfraaien het plein. Na het event worden deze bomen in gemeente Westerkwartier geplant.

Inspirerende sprekers
In samenwerking met Ondernemersvereniging Westerkwartier is een boeiend programma samengesteld. Op dinsdagavond 7 november zal Annemarie van Gaal, financieel expert en bekend van het televisieprogramma ‘Dubbeltje op zijn Kant’, het woord voeren. Op 7 en 8 november wordt de avond afgesloten met een netwerkborrel.

Deelnemen aan het plein kan naast standaard deelnamemogelijkheden nu ook op een eenvoudig en laagdrempelige manier met een Lightbox. Aanmelden kan via promotiedagen.nl.

   
Back to top button