Olympische en lokale sporters schitteren op Turngala Leek (Foto/video)

LEEK – Met twee volledig uitverkochte shows is het turngala wat zaterdag 5 november voor de derde keer in Sportcentrum Leek plaatsvond wederom een groot succes geworden.

Zo’n 5000 bezoekers kwamen af op het spektakel waar vele bekende en Olympische sporters zoals de zusjes Sanne en Lieke Wevers, Yuri van Gelder, Vera van Pol, Céline van Gerner, Frank Rijken, Michel Bletterman, Mara Titarsolej en Tisha Volleman te bewonderen waren.

Voorafgaand aan de beide shows konden bezoekers deelnemen aan verschillende workshops en activiteiten op het beweegplein waarna de show bij vrijwel iedereen alle adem wegnam. Turnen, aerobics, dans en ritmische gymnastiek, alle aspecten van turnen werden door verschillende sporters en artiesten gedemonstreerd in een twee uur durende show.

Regiotoppers Anouk, Lars, Ilse, Frank, Floor en Kevin lieten het publiek elk hun eigen oefening zien op de verschillende onderdelen. Daarnaast was het Demoteam Pressplay er met twee mooie dans acts. De enorm lenige Renske Endel zorgde voor aandachtig kijkend publiek door zichzelf in allerlei bochten te wringen. Verder was er Diablo, Flikflak trio, Tiga en zangeres Daphne Bos zorgde voor enkele tranen bij de Olympische turnsters door het nummer ‘I will always love you’ voor hun te zingen. Team Quattrobar zorgde voor een spetterend einde met hun optreden in het combirek wat eindigde met knallende kanonnen.

Na de show stonden de toppers klaar om handtekeningen uit te delen en foto’s te maken met hun fans. Voor zowel jong als oud een groot feestelijk festijn waar door iedereen positief op gereageerd werd.

Voor meer foto’s en het bestellen er van klik hier.

Foto’s/video: Jordi Haverdings/InfoLeek.nl

 

   
Back to top button