Hairfashion Sikkema opent in Leek!

LEEK – Vanaf eind februari heft Leek er een nieuwe kapsalon bij. Stephanie Vreeswijk, die al een kapsalon aan huis bezit, opent nu haar deuren in Leek. Na de kappersopleiding en het behalen van twee diploma’s is Stephanie begonnen met een gezellige kapsalon in haar woonplaats Lettelbert, waar mensen nu nog terecht kunnen op dinsdag, alleen op afspraak.

En nu opent ze vol enthousiasme haar nieuwe kapsalon in Leek, wat ze ziet als een uitdaging. “Ik werk met enorm veel plezier en wil dat klanten met een unieke uitstraling en een fijn gevoel de salon verlaten. Wij zijn altijd op de hoogte van de laatste haartrends en weten exact wat er mogelijk is met het haar.” Stephanie hecht waarde aan een look die past bij de persoonlijkheid van haar klanten. Haar specialiteit is het opsteken, dus toekomstige bruidjes zijn van harte welkom. Er staat altijd een lekkere kop koffie klaar en er hangt een gezellige sfeer in de salon.

Als u geknipt wil worden door een professionele, gezellige kapster met oog voor de perfecte look kunt u terecht bij Hairfashion Sikkema, aan de Valkenburgstraat 5. De kapsalon is geopend op maandag, woensdag en vrijdag van 12.30-20.30 uur, op donderdag van 09.00-17.30 uur en op zaterdag van 09.30-13.00 uur. Voor een afspraak kunt u bellen naar 06-23535969 of mailen naar [email protected]

Bij een openingsfeestje hoort een leuke actie, dus daarom kan u tot en met 7 maart geknipt worden voor 10 euro. Maak snel een afspraak om teleurstellingen te voorkomen. Leden van fitnesscentrum ProFit krijgen 10% korting op vertoon van de ledenpas.

12 Reacties

Back to top button