FamilieDoeDagen in het Sportcentrum Leek

familie-doe-dagen4LEEK – Zaterdag as. is het zo ver, de grote tweedaagse beurs genaamd FamilieDoeDagen gaat van start. Om half tien zal de beurs geopend worden door burgemeester B. Hoekstra van de gemeente Leek.

De beursvloer is geopend op zaterdag 2 maart van 10.00-18.00 uur en zondag 3 maart van 10.00-17.00 uur. De FamilieDoeDagen in het Sportcentrum bevatten ongeveer 8000m2 aan stands, kraampjes, evenementen, workshops en ga zo maar door. Voor jong en oud is er genoeg te vinden en te doen, de beurs is juist bedoeld voor kinderen, tieners, moeders, vaders, oma’s maar ook zeker de jongens. Er zijn ook lege bouwwedstrijden van LEGO en er is een Warner Bros game event.

Op de zes sfeerpleinen presenteren de standhouders uit de regio de laatste trends en ideeën op het gebied van mode, gezondheid, wonen, bewegen, ontspanning, eten, games, auto’s, motoren en nog veel meer. Voor GRATIS toegangskaarten kunt u naar de deelnemende bedrijven gaan om de kaarten op te halen voor 4 personen.

Voor meer informatie over de beurs klik hier.

Sportcentrum Leek

Slim wonen (archiefbericht)

Redactie InfoLeek

 

 

Back to top button