Dave Roelvink komt naar Tolbert voor het eerste scholenfeest in de gemeente

TOLBERT – Vrijdag 27 maart staat DJ Dave Roelvink op het eerste Scholenfeest in Leek/Tolbert. Momenteel is in de populaire serie de Roelvinkjes te zien hoe hij na een kortstondige carrière als MC zijn eerste stappen zet als DJ.

Inmiddels is hij sinds de opnames een paar maanden verder en weet Dave de zalen overal in het land op zijn kop te zetten met een mix van Moombathon, Bubbling en Eclectic.

De kaartverkoop is vandaag (11-03) van start gegaan, klik hier voor de kaartverkoop. Er is plaats voor maximaal 750 bezoekers! De Postwagen is deze avond open vanaf 21 uur! Voorkom teleurstelling en koop je kaart(en) tijdig in de voorverkoop. Vol = Vol! 

Toegang vanaf 14 jaar!
Alcohol uitsluitend vanaf 18 jaar!
Legitimatie voor IEDEREEN verplicht!

Voor meer informatie en tickets zie het Facebook event of VanPlan.

70 Reacties

Back to top button