Leuke win-actie en exclusieve producten bij Streekproductenmarkt Nienoord

LEEK – Aanstaande zaterdag 5 maart wordt tussen 10.00 en 16.00 uur weer de Streekproductenmarkt Nienoord gehouden op het erf van Boerderij Oosterheerdt in Leek. Er worden er allerlei heerlijke etenswaren aangeboden door veel verschillende producenten uit de regio.

Win-actie voor alle bezoekers
Omdat de win-actie van de vorige keer zo’n groot succes was, organiseren de standhouders deze aantrekkelijke actie nogmaals: elke bezoeker mag bij het betreden van de markt een envelop kiezen. Wie trekt een van de enveloppen die door de standhouders gevuld zijn met cadeaubonnen? Deze cadeaubonnen kunnen direct ingewisseld worden voor leuke en lekkere producten.

Exclusieve Nienoord Wol
Bijzonder is dat vaste standhouder Willekleurige Draden in samenwerking met De Scheperij een echt Nienoord product heeft gemaakt.

Mike van der Most van De Scheperij – die sinds enige tijd zijn schaapskudde in Boerderij Oosterheerdt heeft ondergebracht – is in januari begonnen met het scheren van zijn schapen. De wol ging naar Willekleurige Draden. Zij heeft de wol gesponnen en nu is het al te koop op de Streekproductenmarkt Nienoord! Ook zijn er met de hand gebreide sokken, gemaakt van Nienoord Wol. Exclusief te koop op Streekproductenmarkt Nienoord in Leek.

Lokale en duurzame producten
Alle producten die op de streekproductenmarkt verkocht worden, zijn in een straal van 40 kilometer rondom Leek geteeld, gekweekt of bereid. Door jam, honing, eieren, brood, kruiden, worst, groenten, aardappelen, fruit of appelsap uit de omgeving te kopen, worden niet alleen lokale ondernemers gesteund maar eet u duurzame producten die geen lange reis afgelegd hebben.

   
Back to top button