Leekster fietsendieven aangehouden, 14 diefstallen opgelost

LEEK – De politie in Leek heeft met de aanhouding van drie inwoners van Leek van 20, 23 en 47 jaar veertien fietsendiefstallen opgelost die de afgelopen maanden plaats vonden in het dorp Leek.

In Leek was een toename te zien van het aantal diefstallen van fietsen. Na een tip van een medewerker van een school in Leek werd gestart met onderzoek. Al snel kwamen de drie verdachten in beeld. De mannen werden de afgelopen weken aangehouden. De op slot staande fietsen werden gestolen bij de bushaltes, winkels en scholen in Leek. De gestolen fietsen werden vervolgens verkocht. Bij dit onderzoek konden vier fietsen terug gegeven worden aan de eigenaren. Tegen de drie verdachten is proces-verbaal opgemaakt.

Politie persbericht

   .
Back to top button