College brengt kennismakingsbezoek aan Tolbert

TOLBERT – Op woensdag 29 april 2015 om 20.00 uur brengen burgemeester en wethouders van Leek een kennismakingsbezoek aan het dorp Tolbert. Het is na Enumatil, Zevenhuizen en Oostwold het vierde bezoek in een reeks langs alle dorpen in de gemeente.

De bijeenkomst vindt plaats in dorpshuis CazemierBoerderij, Hoofdstraat 27. Hierbij zijn alle dorpsbewoners van harte welkom. Na een kopje koffie of thee stellen burgemeester B.C. Hoekstra en de wethouders R. Honnef, H.J. Morssink en B. Plandsoen zich voor en vertellen ze welke onderwerpen zij in hun portefeuille hebben.

Verder worden de belangrijkste onderwerpen toegelicht die in de komende tijd op de gemeentelijke agenda staan. Daarna kunnen inwoners in gesprek gaan met de collegeleden over onderwerpen die betrekking hebben op het gemeentelijk beleid of specifieker op het dorp Tolbert. De bijeenkomst wordt afgesloten met een informeel drankje.

Voorafgaand aan de bijeenkomst gaat het college met vertegenwoordigers van de Vereniging van Dorpsbelangen Oldebert uit Tolbert door het dorp voor een korte schouw, om ter plekke op de hoogte te worden gebracht van eventuele knelpunten.

Back to top button