Jubileum en nieuw clubgebouw voor scouting Nienoord

LEEK – Met grote vreugde kon scouting Nienoord in januari al aankondigen dat 2015 een mooi jaar zou worden, omdat zij hun 40-jarig jubileum  konden vieren. En dat terwijl in 2014 hun voorbestaan nog helemaal niet zeker was, door een flinke greep in de kas van de toenmalige penningmeester. Nu blijkt dat 2015 voor de vereniging nog mooier gaat worden dan verwacht.

Boven alle verwachting in krijgt scouting Nienoord een nieuw clubgebouw!!

Het bestuur van de vereniging heeft, ondanks alle tegenslagen, nooit de hoop opgegeven om een nieuw en veilig clubgebouw voor hun leden te kunnen bouwen. Samen met de heer Eppie Bakker, hun steun en toeverlaat bij de bouwplannen, hebben zij hun schouders onder dit plan gezet. Dit heeft zijn vruchten afgeworpen. Dankzij de gemeente Leek, de Dusseldorp groep Leek, Timmer- Bouw bedrijf D & J Boonstra Marum, vele fondsen en acties door de scouting Nienoord leden zelf, komt deze droom nu uit!!

Afgelopen vrijdag is met het afbreken van het oude gebouw begonnen. De vereniging hoopt medio oktober het nieuw gebouw in gebruik te kunnen nemen.

   
Back to top button