Bevrijdingsdag wordt vanaf dit jaar weer groots gevierd in Leek

LEEK – Op Bevrijdingsdag in Leek wordt sinds vele jaren weer groots uitgepakt. Op 3 locaties op Landgoed Nienoord, bij en in de Haven, op het terrein rondom de Nienoordlaan en bij Podium Nienoord zijn een groot aantal activiteiten.

Demonstraties van sportverenigingen en dansgroepen, optredens van lokale muziekgezelschappen, kinderactiviteiten en optredens van deejay’s en diverse bands vormen de ingrediënten van 5 Mei Feest Leek. Een groot aantal organisaties werken deze dag nauw samen onder leiding van het 4-5 mei comite Leek.

De dag start met een tocht met versierde fietsen van Sportpark Rodenburg (start rond 10.15 uur), de aankomst is rond 11.00 uur bij Podium Nienoord waar burgemeester Hoekstra de dag zal openen.

Op Podium Nienoord zal o.a. het Provinciaal Jeugdorkest, Procussion, BigBand Jack Westra en Cheerz gaan optreden. Op dit moment worden de laatste puntjes op de i gezet, het volledige programma komt ca. half april online te staan op www.5meifeest.nl en op www.podiumnienoord.nl.

Voor nadere informatie en aanmelding kan men contact opnemen met Jur Engels van het 4-5 mei comite Leek, tel: (0594) 55 15 15.

Back to top button