Colonne honden door Leek voor stichting Dierenlot

Logo-DierenLot-groot-276x300LEEK – Op zaterdag 20 april om 14:00 wordt er in Leek een grote wandeling gehouden voor stichting DierenLot. Stichting DierenLot is een organisatie die zich inzet voor verwaarloosde dieren.

Stichting DierenLot geeft het geld aan kleinschalige opvangcentra, ook in Groningen. De wandeling begint bij de grote parkeerplaats vòòr in Oostindie. Wij nodigen u allen uit om samen met uw familie en/of hond te komen. Het inschrijfgeld bedraagt 3 euro p.p. en 1 euro per hond. Ook kunt u met uw hele gezin komen (een gezinspakket), en uw hond(en) erbij. Dat kost 10 euro voor max. 5 pers. en max. 3 honden. Al dit geld gaat naar Stichting DierenLot. U krijgt hiervoor ook wat drinken. Ook u hond krijgt de gelegenheid om te drinken. Wel wordt er van u verwacht dat u de uitwerpselen van u hond opruimt.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor de wandeling door een mail te sturen naar [email protected]. Vermeld hierin met hoeveel personen u komt, of u honden meeneemt en of u een gezinspakket wilt.

Kom allemaal en help de verwaarloosde dieren in Nederland!

Ingezonden

Back to top button